Veoma ukusan je uz sva jela.
Njegove dve do tri semenke ubacite u izdubljenu zemlju, i zagrnite, prvih nekoliko dana nemorate zalivati dok ne počne da izlazi iz zemlje.
Svaki Kukuruz je otporan na plamenjaču, i najbolje ga posejati u vrstu sa paradajzom, jel će kupiti višak vlage i sprečavaće propadanje ili truljenje paradajza.
Šećerac možete ostavljati u turšiju kada se zametnu mali kuružčići, odlomite ih i stavite ih kao što stavljate kisele krastavčiće, na otkinuto mesto će stizati drugi kuružčić.
Njegove dve do tri semenke ubacite u izdubljenu zemlju, i zagrnite, prvih nekoliko dana nemorate zalivati dok ne počne da izlazi iz zemlje.
Svaki Kukuruz je otporan na plamenjaču, i najbolje ga posejati u vrstu sa paradajzom, jel će kupiti višak vlage i sprečavaće propadanje ili truljenje paradajza.
Šećerac možete ostavljati u turšiju kada se zametnu mali kuružčići, odlomite ih i stavite ih kao što stavljate kisele krastavčiće, na otkinuto mesto će stizati drugi kuružčić.
Коментари
Постави коментар